• 3 mei, 2023

Wie schrijft, die blijft en wie leert, excelleert. Een pracht van een volzin, maar ook een statement wat wij met onze Rotterdamse mentaliteit doorlopend omzetten in daden.

Bijblijven op alle vlakken van onze W-disciplines. In een snel veranderende wereld van het grootste belang en daarom verruilen onze monteurs de bouwplaats op regelmatige basis voor een klaslokaal. Vaak gebeurt dit in samenwerking met onze leveranciers. Zo ook de afgelopen weken. Dit keer stond de W van Water centraal. En niet in zomaar een lokaal, nee, in het Aquaclean Experience center van Geberit in Nieuwegein werden onze collega’s onderworpen aan de nieuwste technieken op het gebied van hemel- en vuilwaterafvoer.

Binnen dit kader stond het vakbekwaam installeren van afvoersystemen die voldoen aan de NTR 3216 richtlijn centraal. Daarnaast kwam het verwerken en monteren van Geberit PE afvoermateriaal en Pluvia systeem uitvoering aan de orde.

Een uitgebreide demonstratie van de afvoertoren was ook onderdeel van de training. Deze unieke toren is voorzien van een geheel transparant afvoersysteem zodat exact te volgen is hoe afvoerwater zich onder diverse omstandigheden gedraagt en -nog essentiëler- wat de gevolgen kunnen zijn bij foutieve ontwerpen en/of montage.

Vorige week vond de laatste trainingsdag in een reeks van vijf plaats. Onder de deskundige leiding van Accountmanager Woningbouw van Geberit Marcel in ‘t Veen was er naast het delen van informatie ook veel ruimte voor interactie in de breedste zin. Iets wat onze monteurs als zeer prettig en leerzaam hebben ervaren.

Dank aan Geberit voor het delen van de kennis en kunde. Deze wordt meteen in de praktijk toegepast in het realiseren van Blijvend Comfort© voor de eindgebruikers van alle betreffende projecten!