• 12 december, 2023

Dura Vermeer Bouw Zuid West B.V. organiseerde vorige week donderdag hun periodieke partnermiddag. Dat doen ze goed: altijd mooi en constructief om met andere partners in de keten van gedachten te wisselen over de actualiteit van onze branche.

Daarnaast reikte Dura awards uit op verschillende vakgebieden. Met trots kunnen wij vertellen dat wij de winnaar zijn geworden in de categorie:

“Beste partner op het gebied van digitalisering 2023″

De vakkundige jury oordeelde dat de winst gebaseerd is op een optimale samenwerking in het voortraject en onze kunde en kennis op het gebied van scripten.

Deze ‘awardwinning’ prestatie werd natuurlijk ook op ons kantoor goed gevierd! En waar anders kan dat beter dan op de afdeling Voorbereiding. DaniĆ«l Molendijk en zijn team hebben zich te goed gedaan aan taart. En daar zijn beelden van😉.

Dura Vermeer Bouw Zuid West B.V. dank voor de erkenning en het jarenlange partnerschap 🙏. Tot slot feliciteren wij de andere partners InstallatieTechniek Visser, Barendrecht Elektra B.V. en Adriaan van Erk Timmerfabriek B.V. | Houten kozijnen ramen en deuren met de award in de respectievelijke categorieĆ«n Veiligheid, Onderaanneming en Leveringen.