• 9 juni, 2023

De Dag van de Bouw is de jaarlijkse open dag van Koninklijke Bouwend Nederland👷🏼. Het is dé dag waarop iedereen achter de bouwhekken mag komen kijken hoe techniek-, bouw- en infrabedrijven dagelijks doorbouwen aan Nederland. Dit jaar is de Dag van de Bouw op zaterdag 17 juni 🏗️. Ook verschillende TBI-ondernemingen stellen hun projecten open.

Zo kun je bijvoorbeeld de renovatie van het Binnenhof, de bouw van De Nieuwe Defensie en de aanleg van de A16 bezoeken. Benieuwd welke TBI-projecten nog meer de hekken openen? Dat lees je via onderstaande link ⤵️

Dag van de Bouw | TBI

Daarnaast zijn er meerdere bouwplaatsen, waarvoor wij (een deel van) de installatietechniek mogen verzorgen, toegankelijk voor het publiek.

Neem de Ananas in Leiden. Onze opdrachtgever De Raad Bouw stelt de bouwplaats aan de Perzikweg open voor het publiek. Het programma start om 10:00 uur met een half uur later de officiële opening van de binnentuin van het project. Daarna is de bouwplaats tot 13:00 uur open.

Meer info over dit project is te vinden op onze projectpagina: https://www.giesbers.com/project/de-ananas-leiden/

Ook project Nieuw Kralingen in Rotterdam, waarvoor wij in opdracht van TBI-zusje Era Contour en Heijmans, o.a. het loodgieterswerk, cv-installaties en de Warmte Koude Opslag (WKO) verzorgen, is volgende week zaterdag toegankelijk voor iedereen die geïnteresseerd is. Meer informatie vind je hieronder op de Nieuw Kralingen projectsite.

Zien wij jou volgende week zaterdag ook op één van de projecten? Je bent van harte welkom!