Donatie Stichting Stem Zonder Gezicht

De Rotterdamse Stichting Stem Zonder Gezicht vormt een stem voor alle kinderen die niet in hun basisbehoeften worden voorzien. Voor kinderen die onzichtbaar blijven wegens armoede.  

Bewoners, ondernemers, wijkorganisaties, scholen, (culturele) instellingen, politici… Stem zonder Gezicht roept iedereen in de samenleving op om gezamenlijk verantwoordelijkheid te nemen en alle kinderen als ‘onze’ kinderen te gaan zien. Zo kunnen wij deze kinderen beschermen, begeleiden en ze liefde, aandacht en erkenning geven.

Een prachtige missie en krachtige overtuiging die wij ten volle ondersteunen. Daarom doneren wij de totale opbrengst van onze interne radiator voorraad sale aan deze stichting.

William Boxman overhandigde namens Giesbers InstallatieGroep symbolisch de cheque met het donatiebedrag aan oprichtster Vanessa Umboh 💛.

Dit gebeurde op één van de locaties waar Stem Zonder Gezicht veel activiteiten organiseert, Speeltuin De Feijenoordse Middenstip. De speeltuin bevindt zich in het hart van Rotterdam-Zuid, het stadsdeel waar relatief veel kinderen wonen die onder de armoedegrens leven. De Feijenoordse middenstip biedt deze en alle andere kinderen een leuke en veilige plek om onbezorgd te spelen en deel te nemen aan diverse activiteiten.

Wij hopen met onze donatie een klein steentje te kunnen bijdragen aan de missie van Stem Zonder Gezicht. Want kinderarmoede in ons land, daar moet iedereen een vuist tegen maken✊

Vanessa en team, ga zo door!