• 24 mei, 2023

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk wij (bij)leren vinden. Onze mensen zijn ons grootste goed! We zijn dan ook continue op zoek naar nieuwe vormen van training. En die hebben wij op het vlak van begeleiding, sturing en coaching van (leerling-)monteurs gevonden bij de Brabantse opleider Curio.

Samen het deze gerenommeerde partij ontwikkelde wij de maatwerktraining ‘Technisch Leidinggevende’. De training is zeer praktisch opgezet en erop gericht om de jarenlange ervaring binnen ons installatievakgebied optimaal in te zetten bij het leidinggeven aan collega’s in opleiding.
De eerste collega’s, 14 in totaal, zijn anderhalf jaar geleden met deze opleiding gestart en recent hebben zij deze allemaal met goed gevolg afgerond.

Vanzelfsprekend hebben wij de mannen (we hopen dat de eerste vrouwelijke monteur zich snel bij ons zal installeren 😉 ) daarom uitgebreid in het zonnetje gezet. Naast Curio-trainer Kees Machielsen, die zijn ‘pupillen’ vol lof toesprak en complimenteerde met de enorme persoonlijke groei die de mannen hebben doorgemaakt, sprak Rob van Breemen namens de Directie zijn dank uit voor hun inzet en natuurlijk de geleverde prestatie. Daarbij straalde de trots -terecht- van de gezichten van alle geslaagden.

Wij wensen deze collega’s heel veel succes met het verder in de prakrijk brengen van de opgedane kennis. Iets wat met de getoonde inzet helemaal goed moet komen.  

Sterker nog, het overgrote deel pakt meteen door en gaat op voor het officiële diploma op MBO niveau 4!