• 2 juni, 2020

Per 1 juni 2020 treedt de nieuwe Gasketelwet in werking. Vanaf dat moment hebben alle monteurs werkzaam aan gasverbrandingsinstallaties 1,5 jaar de tijd om een verplichte CO-certificering, ook wel het Bewijs van Vakmanschap Koolmonoxide genoemd, te behalen.

Giesbers InstallatieGroep vindt het belangrijk dat de medewerkers zo snel mogelijk in het bezit zijn van het Bewijs van Vakmanschap Koolmonoxide. Daarom hebben op 9 mei 2020 de eerste 14 deelnemers deelgenomen aan de online training van het ROVC en het theorie examen gemaakt. Naast het theorie examen vindt er ook een praktijkexamen plaats. Na het behalen van beide onderdelen krijgt de medewerker het Bewijs van Vakmanschap Koolmonoxide. Een bevestiging dat onze medewerkers vakbekwaam zijn en veilig werken.

De tweede ploeg deelnemers staat gepland voor september 2020. Daarmee hopen wij voor het eind van het jaar dat alle medewerkers die aan een gasverbrandingsinstallatie werken, in bezit zijn van het Bewijs van Vakmanschap Koolmonoxide.