• 21 november, 2022

Wij realiseren blijvend comfort”. Dat is al geruime tijd de slogan van Giesbers InstallatieGroep (GIG). Een statement, dat ons DNA perfect omschrijft.

Om dit statement in de praktijk altijd waar te kunnen maken, is voor onze monteurs het modernste gereedschap met de hoogste kwaliteit van het grootste belang.

Daarom hebben wij de handen ineengeslagen met Hilti Nederland. Een wereldwijd opererende, professionele partner met hoogwaardig, uiterst betrouwbaar gereedschap. Gebruiksgemak en veiligheid staat voorop. Zo hebben onze monteurs de beschikking over één type accu voor al hun tools, krijgen zij automatisch een melding als deze vervangen moet worden en schakelt bijvoorbeeld de slijptol automatisch uit, zodra deze wegslaat.

Maar ook qua service was de keuze voor Hilti doorslaggevend: wij worden volledig ontzorgd. Dit door de 100% garantie, kosteloze reparatie en vervanging van accu’s en laders als dat nodig is. Zo zijn onze monteurs hun spullen nooit lang kwijt en kunnen zij snel weer aan de slag.

Samen met Hilti Nederland is een compleet nieuw pakket samengesteld waarin al het voor onze specialismen noodzakelijke gereedschap is opgenomen. Van perstang tot boorhamer, het is allemaal onderdeel van het pakket.

Vorige week was het moment van uitgifte daar en werd de allereerste koffer, onder toeziend oog van directeur René Giesbers, symbolisch uitgereikt. Daniël Baijle, Senior Key Accountmanager Installatietechniek van Hilti overhandigde deze aan chef-monteur Loodgieter, Jurjen van der Heide.

Wij zijn blij met de samenwerking met Hilti Nederland die ervoor zorgt onze monteurs beschikken over het nieuwste, meest veilige én functionele gereedschap om op al onze mooie projecten dat blijvende comfort te realiseren.