• 10 oktober, 2019

Giesbers InstallatieGroep B.V. (Giesbers) en TBI Holdings B.V. (TBI) zijn zeer verheugd dat Giesbers zich aansluit bij TBI. Giesbers, waarvan de basis is gelegd in 1975, neemt als installatie-familiebedrijf een vooraanstaande positie in de woningbouw in. Met name op het gebied van duurzaamheid en de noodzakelijke energietransitie in de woningmarkt loopt Giesbers voorop. Voorbeelden hiervan zijn de Zalmhaven toren en Little C in Rotterdam, Kavel 9 en 10 Gershwin (WKO) in Amsterdam alsook de Grotius torens in Den Haag.

De recente ontwikkelingen in de woningmarkt en de ambities van de Giesbers directie en medewerkers hebben mede geleid tot de samenwerking tussen beide partijen. Giesbers wordt een zelfstandige dochteronderneming van TBI Holdings B.V.

Peter en RenĂ© Giesbers: “Voor onze medewerkers is deze samenwerking absoluut goed nieuws. De belangen van onze klanten zijn gediend met de aansluiting bij TBI. Naast een stevige positie in de Nederlandse bouw- en installatiemarkt biedt TBI ook directe voordelen voor onze medewerkers. De cultuur van TBI past ons goed, wat maakt dat dit voor ons een hele mooie passende stap voorwaarts is.”

Bart van Breukelen (voorzitter Raad van Bestuur TBI Holdings B.V.): “Wij zijn zeer tevreden dat wij onze positie in de woningbouw-installatietechniek in de Randstad kunnen versterken met een gerenommeerde partij als Giesbers. Hiermee zetten wij een belangrijke stap in onze strategie om de energietransitie en modulaire bouw in de woningmarkt te versnellen. Giesbers is een hele mooie aanvulling op onze techniek-ondernemingen en past ook qua bedrijfscultuur bij TBI.

Over TBI
TBI Holdings B.V. (TBI) is een groep ondernemingen die de gebouwde omgeving op duurzame wijze vernieuwt, inricht en onderhoudt. TBI heeft een gediversifieerd portfolio van bouw- en installatietechniek. Woningen, kantoren, scholen, ziekenhuizen, wegen, tunnels, bruggen, sluizen, fabrieken en scheepsinstallaties. Van kleine initiatieven tot grote, spraakmakende projecten. Voor publieke of private opdrachtgevers. In heel Nederland is hun werk te zien.
De Groep kenmerkt zich als een wendbare netwerkorganisatie met ondernemingen die allemaal beschikken over hoogwaardige specialistische expertise op het gebied van Techniek, Bouw en Infra. De ondernemingen opereren elk onder hun eigen naam, maar werken ook met elkaar samen. Voor de opdrachtgevers leidt deze krachtbundeling tot meerwaarde. Voor TBI vormt deze werkwijze een vruchtbare voedingsbodem voor innovatie en synergie. Bovendien vergroten zij zo hun slagkracht en expertise op het gebied van multidisciplinair ontwikkelen, bouwen, installeren en onderhoud.

Voor meer informatie: www.giesbers.com alsmede www.tbi.nl