• 29 februari, 2024

Onze monteurs en projectcoördinatoren hebben er weer een boel bagage bij!
Bagage in positieve zin, want zij zijn de afgelopen dagen op het gebied van ventilatie weer helemaal bijgespijkerd door onze gewaardeerde partners Bergschenhoek Luchtcomfort en Fischer Benelux B.V. installatietechniek.

In het Experience Center van Bergschenhoek ondergingen onze mannen als ochtendprogramma een uitgebreide en interactieve kennissessie op het gebied van o.a. WTW ontwerp, dimensionering en climate recovery. Daarnaast kwam de R-Vent SPEED Thermo Duct aan de orde. Het antwoord van @R-Vent Netherlands als het gaat om duurzame, geïsoleerde stijgkanalen. Meer info op de website van @Bergschenhoek Luchtcomfort: https://www.luchtcomfort.nl/Vraagstelling/Hoe-kan-ik-snel-en-eenvoudig-ge%C3%AFsoleerde-stijgkanalen-monteren

In de middag was het de beurt aan Fischer met een hands-on training over essentiële (veiligheids)topics als verankering en windbelasting van installaties.

De sessies werden omlijst door een rondleiding door het imposante magazijn en de productiefaciliteit van R-Vent.

En als je dan hard bent gegaan voor het verkrijgen van waardevolle kennis hoe leuk is het dan om ook nog even hard te gaan op het water met de spectaculaire Rib-experience.nl.

Met dank aan Marcel van den Berg van Bergschenhoek en Gerrit Spaans en Jarno van Kooij van Fischer Benelux voor het verzorgen van de sessies.