• 18 april, 2018

De afgelopen tijd ondergingen Giesbers & van der Graaf en GigaWater de transformatie naar één bedrijf: de Giesbers InstallatieGroep. Een nieuw bedrijf met een nieuwe identiteit, een nieuwe huisstijl én een nieuwe website. Ons doel? Onze klanten als totaal W-installateur blijvend comfort bieden. Zoals je gewend bent, maar dan onder één dak.

Giesbers Installatiegroep creëert als totaal W-installateur blijvend comfort door anders te denken en te doen. We realiseren de droom van de eindgebruiker, gedacht vanuit zijn wensen en behoeften, geproduceerd vanuit innovatie. We zetten die stap extra, altijd. Onze professionaliteit en passie voor het vak maken ons een aantrekkelijke partner en interessante werkgever.

Onze nieuwe website biedt informatie voor onze klanten: vakgenoten uit de sector en de eindgebruikers van onze producten. Op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan ook onze vacatures. Uiteraard kreeg de nieuwe website een frisse, nieuwe look, die past bij onze ambities. We zijn benieuwd wat je er van vindt! Laat je het ons weten?