Certificering

Giesbers InstallatieGroep heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Als onszelf respecterend bedrijf in de Installatietechniek willen wij dan ook garant staan voor die kwaliteit. Dat is voor ons vanzelfsprekend. Onze producten, services, personeel en processen voldoen aan alle wet- en regelgeving met betrekking tot veiligheid, gezondheid, efficiëntie en duurzaamheid.

Certificeringen bevestigen deze werkwijze naar onze (potentiële) klanten en geven ons bovendien de mogelijkheid om kritisch te blijven kijken naar processen en deze te blijven verbeteren.

Giesbers InstallatieGroep is Kiwa-gecertificeerd en erkend STEK-installateur.

KIWA

Kiwa behoort tot de wereldwijde top-20 van bedrijven op het gebied van testen, inspectie en certificering (TIC). Met de services die zij verlenen, zorgen zij voor inzicht in kwaliteit, veiligheid, gezondheid, duurzaamheid, efficiëntie en controle en creëren onafhankelijk vertrouwen in de producten, services, processen en (management)systemen.

Giesbers InstallatieGroep is sinds jaar en dag Kiwa-gecertificeerd. Dat biedt onze (potentiële) klanten het vertrouwen op basis van een onafhankelijk oordeel.

Meer informatie vindt u op de website van Kiwa. Klik op de button hieronder.


STEK

Giesbers InstallatieGroep is ook STEK-gecertificeerd. STEK is het vertrouwde merk in de koude-, klimaat- en warmtepompsector. Het geeft aan dat wij voldoen aan méér dan alleen de minimale (wettelijke) eisen in de sector. De STEK-certificering staat voor hoge kwaliteit, veiligheid en voor duurzame werkwijzen. En die is niet eenmalig. Elke 2 jaar worden wij beoordeeld door onafhankelijke certificeringsinstanties. Onze eindgebruikers in de koude sector hebben zo de zekerheid dat hun koelinstallaties optimaal, veilig en duurzaam renderen.

Op onderstaande website treft u meer informatie over STEK.

Ons Kiwa F-gassen certificaat en onze STEK A en D-certificaten zijn op aanvraag in te zien.