25 woningen Willem Maarsehof te Rijsenhout

Een prachtig project, een intiem woonhof, waarbij is gekozen voor een Jaren 30 architectuurstijl welke mede tot stand is gekomen d.m.v. stemmen door omwonenden en/of potentiële bewoners. Deze participatie heeft het mogelijk gemaakt om meer kwaliteit en meerwaarde te bieden aan dit project. Het woningaanbod bestaat uit 25 woningen in een mooie mix van hof- en parkwoningen en twee-onder-een-kapwoningen.

Het hart van het plan is; een groen park waaromheen de woningen zijn gelegen. De kenmerkende schoorsteen met ketelhuis wordt gerestaureerd en vormt als cultuurhistorisch object de drager van het parkontwerp. In dit park staat ontmoeten centraal met veel speelmogelijkheid voor kinderen, tuinier mogelijkheden voor bewoners in een gezamenlijke kas met moestuinbakken wat het geheel afmaakt.

Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Bouwers van Braam-Minnesma 25 woningen voorzien van de CV, afgiftesysteem.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.
Home (willemmaarsehof.nl)

 

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer