29 woningen Offem Zuid West te Noordwijk

De ontwikkeling van de nieuwbouwwijk Offem Zuid gaat in volle vaart. De eerste deelgebieden zijn bewoond, andere deelgebieden zijn volop in ontwikkeling. Op de locatie gelegen tussen de Herenweg en de gerealiseerde woningen van de eerste fase van Offem Zuid komt een bijzonder nieuw deelgebied: Offem Zuid West.

Offem Zuid West wordt een prachtige nieuwe woonwijk van 29 grondgebonden woningen in een mooie mix van 16 herenhuizen, 8 hof woningen (middel dure huur, toewijzing conform gemeentelijk beleid), 4 geschakelde villa’s en 1 vrijstaande villa.

Het wordt een karakteristieke woonomgeving met respect voor de rijke historie van Noordwijk. Offem Zuid West vormt dé ontbrekende schakel tussen de oude kern van Noordwijk Binnen en Offem Zuid. Het plan is geïnspireerd op de Noordwijkse architectuur en de karakteristieke elementen uit de omgeving.

Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Thunnissen Bouw B.V.  29 woningen voorzien van de CV- installatie.

Bekijk deze prachtige animatie en ontdek hoe het project er straks uit gaat zien!

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over
Offem Zuid | Nieuwbouw Noordwijk (nieuwbouw-offemzuid.nl)

 

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer