296 app Holland Park Diemen

Sfeervolle grachten, prachtige gevels, gezellige straatjes en groene binnentuinen. Holland Park wordt voor velen een aantrekkelijke wijk in Diemen Zuid voor wonen, werken en recreëren.  De straatbeelden zullen verschillen in kleur en structuur, open of juist gesloten, soms expressief soms elegant of stoer zijn.

Met de fiets, de auto of het openbaar vervoer bent u snel in Diemen Centrum of in Amsterdam. Holland Park ligt ideaal ten opzichte van diverse uitvalswegen en openbaarvervoersvoorzieningen.

Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Boele & van Eesteren | Kondor Wessels Amsterdam BV 296 appartementen voorzien van CV-installatie.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.
www.hollandparkdiemen.nl

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer