32 appartementen HBVM – Ebro te Maassluis

Direct aan de Nieuwe Waterweg ligt nieuwbouwproject Het Balkon van Maassluis. De laatste fase, Ebro, in dit appartementengebouw worden 32 luxe appartementen gerealiseerd.

De 32 appartementen hebben allemaal een balkon met uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Een uitzicht wat nooit verveelt!
Dit kanaal is een drukbevaren scheepvaartroute voor het havengebied van Rotterdam. De aandacht wordt getrokken door schepen die in alle soorten en maten af en aan varen. Leefbaarheid op het water van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.

Dit geeft de nieuwbouw van het Balkon van Maasssluis een uniek karakter, de aanwezigheid van het water zal hier altijd zichtbaar of voelbaar zijn.

De woningen worden zeer energiezuinig uitgevoerd waarbij er zowel aan de gebouwschil als aan de installaties hoge eisen worden gesteld. Het gebouw wordt onder andere voorzien van een bodemwarmtepompinstallatie, ventilatie met warmteterugwinning en een douchegoot-wtw.

Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Waal, 32 appartementen voorzien van de CV, MV- en Loodgietersinstallatie.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.
https://www.hetbalkonvanmaassluis.nl

 

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer