32 appartementen HBVM – Ebro te Maassluis

Direct aan de Nieuwe Waterweg ligt nieuwbouwproject Het Balkon van Maassluis. De laatste fase, Ebro, in dit appartementengebouw worden 32 luxe appartementen gerealiseerd.

De 32 appartementen hebben allemaal een balkon met uitzicht over de Nieuwe Waterweg. Een uitzicht wat nooit verveelt!
Dit kanaal is een drukbevaren scheepvaartroute voor het havengebied van Rotterdam. De aandacht wordt getrokken door schepen die in alle soorten en maten af en aan varen. Leefbaarheid op het water van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat.

Dit geeft de nieuwbouw van het Balkon van Maasssluis een uniek karakter, de aanwezigheid van het water zal hier altijd zichtbaar of voelbaar zijn.

De woningen worden zeer energiezuinig uitgevoerd waarbij er zowel aan de gebouwschil als aan de installaties hoge eisen worden gesteld. Het gebouw wordt onder andere voorzien van een bodemwarmtepompinstallatie, ventilatie met warmteterugwinning en een douchegoot-wtw.

Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Waal, 32 appartementen voorzien van de CV, MV- en Loodgietersinstallatie.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.
https://www.hetbalkonvanmaassluis.nl

 

Andere projecten

  • Beresteinlaan – Den Haag

    Ontmoeten en verbinden Verbinding en betaalbaar wonen: dat zijn de uitgangspunten van de nieuwbouw. Op de locatie van de huidige portiekflats wordt ruimte gemaakt voor een woongebouw met twee- en driekamerappartementen. Er komen 132 woningen gericht op het sociale huursegment. Bijzonder aan het ontwerp zijn: de architectuur, de dek- en binnentuinen waar zowel privétuinen als …

    Lees meer
  • De Zevenloft – Zevenhuizen (Zh)

    Gemeente Zuidplas en onze opdrachtgever Thunnissen dragen zorg voor de transformatie van lintzonegebied Zevenhuizen Zuid naar woongebied. Dit nieuwbouwplan “Park De Zevenloft” bestaat uit de ontwikkeling en realisatie van circa 17 flexibele woningen. Van deze woningen heeft een aantal een levensloopbestendig karakter én is flexibel indeelbaar. Het nieuwbouwplan worden gerealiseerd in de hoek van de …

    Lees meer