400 appartementen Verde Vista te Zoeterwoude

In het eerste kwartaal van 2022 wordt er gestart aan de bouw van dit geweldige project.  Een samenwerking in het realiseren van 400 appartementen in Zoeterwoude.  Een mooie mix van sociale huur, vrije sector en koopwoningen.
Verde Vista Meerburg is een gebiedsontwikkeling van circa 14,5 hectare aan de rand van het Groene hart, dicht tegen de stad Leiden. Het gebied is rijk aan natuur en water. Een groene omgeving, op steenworp afstand van het stadse leven.

Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Plegt-Vos West  400 appartementen voorzien van de CV en Loodgietersinstallatie.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.

Verde Vista Centrumplan – Zoeterwoude

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer