46 appartementen Westergouwe – Gouda

In de derde fase van Westergouwe, de groots(t)e nieuwbouwwijk van Gouda e.o. worden de eerste sociale huurwoningen gerealiseerd. De appartementen zijn ruim van opzet, en bieden uitzicht op de omgeving, waaronder de Broekpolder, de plas ‘t Weegje en natuurlijk Gouda. In totaal worden 46 sociale huurappartementen gebouwd, verdeeld over 7 woonlagen. Het zijn 45 driekamer woningen van circa 69 m² groot en één tweekamer appartement met een woonoppervlakte van 58 m².

Elke woning is uitgerust met extra grote berging en een eigen balkon. Op de begane grond is een gemeenschappelijke fietsenstalling. De woningen zijn gasloos en worden verwarmd door een WKO installatie.

De boringen vinden plaats in samenwerking met Encor als onderdeel van onze werkzaamheden voor het deelproject 46 appartementen Westergouwe in #gouda. Dit in opdracht van Trebbe. Er worden 6 boorgaten gerealiseerd met elk 3 bodem warmtewisselaars, waardoor het totaal uitkomt op 18 bronnen, elk van bijna 300 meter diepte.

Naast bovengenoemde warmteopwekking bestaande uit de bronnen gekoppeld aan NIBE Energy Systems warmtepompen verzorgen wij ook het afgiftesysteem middels vloerverwarming incl. regeling per vertrek, het complete loodgieterswerk, de balansventilatie en de droge blusleidingen.

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer