50 appartemen Nieuw Kralingen te Rotterdam

Aan de rand van het Kralingse Bos komt een nieuwe Rotterdamse stadswijk: Nieuw Kralingen. Stijlvol, geïnspireerd op Kralingen. Hier betekent wonen verbonden zijn met de stad en de natuur. Vanuit de voordeur direct het bos in of binnen tien minuten met de fiets het centrum in.  Nieuw Kralingen wordt divers en krijgt een zeer gevarieerd straatbeeld doordat in één straat meerdere ontwerpstijlen terugkomen met verschillende woonsferen.

Nieuw Kralingen, een wijk met opvallende woningen waar romantiek in volle glorie zichtbaar is, in het groen, de vorm van straten en architectuur.

Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Era contour 50 appartementen voorzien van de WKO/CV, MV- en Loodgietersinstallatie.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.
Nieuw Kralingen | Rotterdam.nl

 

 

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer