76 app + 14 won. Acapella Hellevoetsluis

Acapella Wonen oogt als één fraai architectonisch geheel, pure harmonie. Daarbinnen zijn twee woonblokken te onderscheiden met de klinkende namen De Bariton en De Sopraan.

Elk woonblok heeft zijn eigen architect en zijn eigen uitstraling gekregen.
In de Bariton komen er 8 herenhuizen, 48 appartementen 4 maisonnettes in verschillende vormen en hoogte wat uitnodigt in diversiteit. De Sopraan ligt in het noordelijk deel van het terrein heeft een heel eigen karakter, diversiteit en uitstraling.  Beide blokken hebben een prachtige  binnentuin met uitstraling en verbinding.

Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Klimaatgarant 76 appartementen en 14 woningen voorzien van de gehele WKO-installatie.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.
Acapella wonen | Hellevoetsluis gaat met de tijd mee èn met de muziek.

 

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer