76 luxe appartementen en penthouses, Neerlandia in Maassluis

Direct aan De Nieuwe Waterweg komt het appartementencomplex Neerlandia. Dit is het zusje van de Albatros, het gebouw even verderop. Met een knipoog naar het verleden, de Neerlandia en Albatros waren sleepboten die op de Nieuwe Waterweg hun werk deden.
De nieuwbouwappartement van Neerlandia liggen aan de noordzijde van de Nieuwe Waterweg, ook wel de Rechter Maasoever genoemd. Dit stuk van Het Balkon van Maassluis is een uniek gebied om te wonen , werken en recreëren.

Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Klimaatgerant de WKO installatie installeren en in opdracht van Waal Bouw de CV- en loodgietersinstallatie.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.
https://www.hetbalkonvanmaassluis.nl/neerlandia

Andere projecten

  • 57 woningen, Aangenaam Legmeer Fase 3 in Legmaar

    Aangenaam Legmeer wordt gebouwd in de langgerekte strook tussen de Bosmuis en de Koningin Máximalaan. Fase 3 in Aangenaam Legmeer bestaat uit 57 woningen waarvan de architectuur geïnspireerd is op een oud-Hollands Tuindorp. De woningen zijn energiezuinig en hebben geen gasaansluiting. Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Van Wijnen Haarlemmermeer de woningen voorzien van de …

    Lees meer
  • 36 appartement en 40 woningen, Zeeheldenbuurt in Leiden

    De Zeeheldenbuurt was voorzien van vooroorlogse woningen. In 2018 zijn deze woningen gesloopt en hebben ruimte gemaakt voor 36 nieuwbouw appartementen en 40 eengezinswoningen. De wijk behoudt zijn sfeer en karakter doordat de woningen voorzien zijn van stedenbouwkundige kenmerken. Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Era Contour de woningen voorzien van de CV-installatie en in …

    Lees meer