Casa Nova Rotterdam

Aan de historische Rotterdamse Wijnhaven, tussen Markthal en Maas, verrijst op dit moment CasaNova: een luxe woontoren met 116 koopappartementen, in grootte variërend van 40 m2 tot ruim 343 m2. CasaNova is één van de nieuwe ‘high rise iconen’ aan de skyline van het bruisende Maritiem District, dat de Markthal verbindt met de oevers van de Maas.

Het Rotterdamse Barcode Architects tekende voor het ontwerp van deze unieke driehoekige woontoren, die oprijst vanuit de vierlaagse onderbouw aan de kade van de historische Wijnhaven. Er is bij het ontwerp bijzondere aandacht besteed aan het uitzicht, de lichtinval, de buitenruimte en de grote variëteit in het aanbod van appartementen. Door de unieke driehoekige vorm heeft iedere bewoner maximale privacy en een fenomenaal uitzicht over Rotterdam.

Giesbers InstallatieGroep verzorgt in de 116 appartementen de cv-installatie, de vloerverwarming en het loodgieterswerk.

Meer informatie over dit prestigieuze project is te vinden op de website: CasaNova (casanova-rotterdam.nl)

 

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer