Common Green – Rotterdam

In de wijk Nesselande in Rotterdam bouwen de gemeente en woningcorporatie Woonstad Rotterdam gaan samen 116 woningen, verdeeld over 3 appartementengebouwen. Het project genaamd Common Green is de laatste grote woningbouwlocatie in Nesselande.

Het project bestaat uit 62 sociale huurwoningen (waarvan maximaal 60 procent is bestemd voor ouderen) en 54 huurwoningen in het middensegment. De woningen zullen verrijzen tussen het metrostation en de Zevenhuizerplas.

Er is veel vraag naar dit type woningen in Rotterdam en daarom wil de gemeente juist deze woningen bijbouwen. Op deze manier kunnen ouderen langer zelfstandig blijven wonen en mensen zoals politieagenten, leraren en zorgpersoneel een betaalbare huurwoning in de stad vinden.

Met Bouwbedrijf Van Omme &  De Groot als opdrachtgever gaan wij de appartementen voorzien van de CV-installatie, het complete loodgieterswerk (incl. sanitair) en de mechanische ventilatie.

Andere projecten

  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer
  • De Goudvogel – Vlaardingen

    Project De Goudvogel ligt in De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy zuidoost en kenmerkt zich door een optimale bereikbaarheid en tal van voorzieningen op loopafstand. Waterweg Wonen en onze opdrachtgever Dura Vermeer realiseren in De Nieuwe Vogelbuurt in totaal circa 400 eengezinswoningen. Door sloop en nieuwbouw krijgt de wijk een compleet nieuwe inrichting. De Nieuwe …

    Lees meer