De Ananas Leiden

De Ananas is een modern nieuwbouwproject in Leiden, bestaande uit 374 huur- en koopappartementen. Naast verschillende typen appartementen en vier Rooftops, komen er ook een aantal commerciële ruimtes, twee horecagelegenheden en een wasbar.

Wie kiest voor dit nieuwbouwproject weet zich verzekerd van een fantastische plek om te wonen aan de rand van het bruisende Leiden, met ruimte om te ontspannen binnen handbereik. Wonen in De Ananas is eigentijds wonen met allure. Dat zie je aan alles. De architectuur. De afwerking. De kwaliteit van de directe omgeving.

In het hart van het gebouw, op de tweede verdieping, wordt een groene binnentuin gerealiseerd. Alle appartementen hebben een eigen buitenruimte. Een balkon, terras of loggia met grote schuiframen. Hoe heerlijk is het om daarnaast ook nog te kunnen genieten van het groen in de gezamenlijke binnentuin? Best uniek zo midden in Leiden.

Giesbers InstallatieGroep verzorgt voor dit project het complete loodgieterswerk.

Meer informatie op de projectwebsite: Home | De Ananas, Leiden – Huurwoningen beschikbaar (wonenindeananas.nl)

Andere projecten

  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer
  • De Goudvogel – Vlaardingen

    Project De Goudvogel ligt in De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy zuidoost en kenmerkt zich door een optimale bereikbaarheid en tal van voorzieningen op loopafstand. Waterweg Wonen en onze opdrachtgever Dura Vermeer realiseren in De Nieuwe Vogelbuurt in totaal circa 400 eengezinswoningen. Door sloop en nieuwbouw krijgt de wijk een compleet nieuwe inrichting. De Nieuwe …

    Lees meer