De Bloementuin – Sassenheim

Van Wijnen realiseert samen met Stek en de gemeente 32 sociale huurappartementen aan de Parklaan/Narcissenlaan in Sassenheim. Het plan bestaat uit 25 driekamerwoningen van circa 70 m2 en 7 tweekamerwoningen van 52 m2 verdeeld over vier bouwlagen. De huren liggen ruim onder de grens voor sociale woningbouw.

Het appartementenblok markeert de hoek van de Parklaan/Narcissenlaan. Door het ontwerp met rondom appartementen heeft het ‘ogen’ aan alle kanten, waardoor het een positieve bijdrage levert aan de sociale veiligheid in de wijk. De woningen zijn energiezuinig en hebben een praktische indeling. De ligging van het gebouw is gunstig. De winkels van het centrumgebied liggen op 600 meter. Scholen, sportvoorzieningen en bushaltes zijn naast de deur.

In opdracht van Van Wijnen realiseren wij het loodgieterswerk inclusief alle sanitaire voorzieningen voor de appartementen.

Andere projecten

  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer
  • De Goudvogel – Vlaardingen

    Project De Goudvogel ligt in De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy zuidoost en kenmerkt zich door een optimale bereikbaarheid en tal van voorzieningen op loopafstand. Waterweg Wonen en onze opdrachtgever Dura Vermeer realiseren in De Nieuwe Vogelbuurt in totaal circa 400 eengezinswoningen. Door sloop en nieuwbouw krijgt de wijk een compleet nieuwe inrichting. De Nieuwe …

    Lees meer