85 appartementen en 14 woningen De Zuid, Scheveningen

De appartementen van project De Zuid in Scheveningen zijn voorzien van verwarming en koeling. Verwarming is gerealiseerd middels een cv-ketel en het systeem is uitgelegd op basis van vloerverwarming in het gehele appartement.

Op het dak van het appartementengebouw wordt een koelmachine door ons opgesteld en krijgen de bewoners de mogelijkheid om in de zomer over te schakelen naar vloerkoeling. De keuze van verwarmen of koelen wordt middels een klokthermostaat verricht in de woonkamer.

De slaapkamers hebben de mogelijkheid om individueel de temperatuur te regelen door middel van een kamerthermostaat. De leidingen worden aangebracht in de zwevende dekvloer en worden aangesloten op een vloerverwarmingsverdeler. De verdeler wordt aangesloten op de cv-ketel en op het distributienet van de koelinstallatie. In de (hoofd)badkamer wordt naast vloerverwarming ook een handdoekradiator aangebracht.

14 koopeengezinswoningen
Verwarming is gerealiseerd middels een cv-ketel en het systeem is uitgelegd op vloerverwarming. De woonkamer wordt bediend door de klokthermostaat, gepositioneerd in de woonkamer. De slaapkamers hebben de mogelijkheid om individueel de temperatuur te regelen door middel van een kamerthermostaat.

Naast de realisatie van de verwarming- en koelingsinstallatie hebben wij het genoegen gekregen de bewoners een onderhoudscontract aan te bieden.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.

Andere projecten

  • 62 woningen “Harga” te Schiedam

    Het sportpark Harga is her ontwikkeld waarbij een deel van de sportvelden zijn verplaatst naar het dak van de nieuwe snelweg Den Haag – R’dam (A4). Er is hiermee ruimte gemaakt voor 500 woningen. De bouw van fase 3 is reeds gestart en hier worden 62 woningen gerealiseerd. Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Kroon …

    Lees meer
  • 46 woningen “Buitenplaats” te Oegstgeest

    Klassieke architectuur, brede lanen en veel groen, in deze wijk krijg je dat heerlijke gevoel van buiten zijn. Buitenplaats Rijnweijde is een groene, duurzame en comfortabele woonomgeving. Wie de drukte van de mooie stad Leiden, maar ook de rust op de stranden wilt opzoeken zit hier op zijn of haar plek. Giesbers InstallatieGroep gaat in …

    Lees meer