85 appartementen en 14 woningen De Zuid, Scheveningen

De appartementen van project De Zuid in Scheveningen zijn voorzien van verwarming en koeling. Verwarming is gerealiseerd middels een cv-ketel en het systeem is uitgelegd op basis van vloerverwarming in het gehele appartement.

Op het dak van het appartementengebouw wordt een koelmachine door ons opgesteld en krijgen de bewoners de mogelijkheid om in de zomer over te schakelen naar vloerkoeling. De keuze van verwarmen of koelen wordt middels een klokthermostaat verricht in de woonkamer.

De slaapkamers hebben de mogelijkheid om individueel de temperatuur te regelen door middel van een kamerthermostaat. De leidingen worden aangebracht in de zwevende dekvloer en worden aangesloten op een vloerverwarmingsverdeler. De verdeler wordt aangesloten op de cv-ketel en op het distributienet van de koelinstallatie. In de (hoofd)badkamer wordt naast vloerverwarming ook een handdoekradiator aangebracht.

14 koopeengezinswoningen
Verwarming is gerealiseerd middels een cv-ketel en het systeem is uitgelegd op vloerverwarming. De woonkamer wordt bediend door de klokthermostaat, gepositioneerd in de woonkamer. De slaapkamers hebben de mogelijkheid om individueel de temperatuur te regelen door middel van een kamerthermostaat.

Naast de realisatie van de verwarming- en koelingsinstallatie hebben wij het genoegen gekregen de bewoners een onderhoudscontract aan te bieden.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.

Andere projecten

  • 485 appartementen Zalmhaven te Rotterdam

    Indrukwekkend torent De Zalmhaven uit boven de Maas en de stad; luxe en comfort, te midden van groene parken, historie en cultuur. Met 215 meter wordt dit de hoogste woontoren van de Benelux. Twee flankerende torens vormen een visuele trap naar het lager gelegen Scheepvaartkwartier. Voor dit ambitieuze project is veel aandacht besteed aan de …

    Lees meer
  • Grotius te Den Haag

    De woontorens Grotius I en II in Den Haag, in deze twee gebouwen komen 655 huurappartementen, waaronder 144 sociale huurwoningen. De torens gaan met een hoogte van 120 en 100 meter, zichtbaar bijdragen aan de Haagse Skyline. In opdracht van bouwcombinatie J.P. van Eesteren/Besix gaat de Giesbers Installatiegroep in dit project het loodgieterswerk en de …

    Lees meer