85 appartementen en 14 woningen De Zuid, Scheveningen

De appartementen van project De Zuid in Scheveningen zijn voorzien van verwarming en koeling. Verwarming is gerealiseerd middels een cv-ketel en het systeem is uitgelegd op basis van vloerverwarming in het gehele appartement.

Op het dak van het appartementengebouw wordt een koelmachine door ons opgesteld en krijgen de bewoners de mogelijkheid om in de zomer over te schakelen naar vloerkoeling. De keuze van verwarmen of koelen wordt middels een klokthermostaat verricht in de woonkamer.

De slaapkamers hebben de mogelijkheid om individueel de temperatuur te regelen door middel van een kamerthermostaat. De leidingen worden aangebracht in de zwevende dekvloer en worden aangesloten op een vloerverwarmingsverdeler. De verdeler wordt aangesloten op de cv-ketel en op het distributienet van de koelinstallatie. In de (hoofd)badkamer wordt naast vloerverwarming ook een handdoekradiator aangebracht.

14 koopeengezinswoningen
Verwarming is gerealiseerd middels een cv-ketel en het systeem is uitgelegd op vloerverwarming. De woonkamer wordt bediend door de klokthermostaat, gepositioneerd in de woonkamer. De slaapkamers hebben de mogelijkheid om individueel de temperatuur te regelen door middel van een kamerthermostaat.

Naast de realisatie van de verwarming- en koelingsinstallatie hebben wij het genoegen gekregen de bewoners een onderhoudscontract aan te bieden.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.

Andere projecten

  • 47 appartementen, Parkblok Terwijde in Utrecht

    Het project Parkblok is een onderdeel van een driedelige reeks woonprojecten in de wijk Terwijde in het Utrechtse stadsdeel Leidsche Rijn. Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Hurks Bouw de woningen voorzien van de CV- en loodgietersinstallatie. Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over. https://buildingsmartconnections.com/45-appartementen-parkblok-te-terwijde/

    Lees meer
  • 31 woningen, Wetenschappersbuurt in Schiedam

    Er is veel aan het veranderen in Schiedam-Oost. De Wetenschappersbuurt is de afgelopen jaren flink vernieuwd. De meeste oude woningen hebben plaats gemaakt voor moderne nieuwbouw eengezinswoningen. Stenen maken plaats voor gras en parkeerplekken voor speelplekken. Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Era Contour de woningen voorzien van de CV-installatie en voor Klimaatgarant de WKO …

    Lees meer