85 appartementen en 14 woningen De Zuid, Scheveningen

De appartementen van project De Zuid in Scheveningen zijn voorzien van verwarming en koeling. Verwarming is gerealiseerd middels een cv-ketel en het systeem is uitgelegd op basis van vloerverwarming in het gehele appartement.

Op het dak van het appartementengebouw wordt een koelmachine door ons opgesteld en krijgen de bewoners de mogelijkheid om in de zomer over te schakelen naar vloerkoeling. De keuze van verwarmen of koelen wordt middels een klokthermostaat verricht in de woonkamer.

De slaapkamers hebben de mogelijkheid om individueel de temperatuur te regelen door middel van een kamerthermostaat. De leidingen worden aangebracht in de zwevende dekvloer en worden aangesloten op een vloerverwarmingsverdeler. De verdeler wordt aangesloten op de cv-ketel en op het distributienet van de koelinstallatie. In de (hoofd)badkamer wordt naast vloerverwarming ook een handdoekradiator aangebracht.

14 koopeengezinswoningen
Verwarming is gerealiseerd middels een cv-ketel en het systeem is uitgelegd op vloerverwarming. De woonkamer wordt bediend door de klokthermostaat, gepositioneerd in de woonkamer. De slaapkamers hebben de mogelijkheid om individueel de temperatuur te regelen door middel van een kamerthermostaat.

Naast de realisatie van de verwarming- en koelingsinstallatie hebben wij het genoegen gekregen de bewoners een onderhoudscontract aan te bieden.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.

Andere projecten

  • 25 woningen Baanhoek-West, Sliedrecht

    Baanhoek-West is een modern tuindorp met veel groen, pleintjes en singels. In opdracht van Adriaan van Erk verzorgen wij voor de 15 type Vivaldi …

    Lees meer
  • 60 eengezinswoningen De Roos, Barendrecht

    ROOS is de bekroning op Vrouwenpolder; de laatste nieuwbouw die mag worden gerealiseerd in Oud-Barendrecht. De wijk is ontworpen volgens …

    Lees meer