De Goudvogel – Vlaardingen

Project De Goudvogel ligt in De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy zuidoost en kenmerkt zich door een optimale bereikbaarheid en tal van voorzieningen op loopafstand. Waterweg Wonen en onze opdrachtgever Dura Vermeer realiseren in De Nieuwe Vogelbuurt in totaal circa 400 eengezinswoningen.

Door sloop en nieuwbouw krijgt de wijk een compleet nieuwe inrichting. De Nieuwe Vogelbuurt wordt een veilige gezinswijk met het behoud van het unieke groene karakter van de buurt.

Door het gebruik van slimme installaties, zijn de woningen in De Goudvogel comfortabel, energiezuinig en op de toekomst voorbereid. De woningen zijn gasloos. In plaats van gas, gebruiken de woningen in De Goudvogel een bodemwarmtepomp. De bodemwarmtepomp onttrekt de warmte en koude uit de bodem en zorgt voor vloerverwarming en -koeling en de verwarming van het tapwater. Dit uitgekiende klimaatsysteem zorgt voor een gelijkmatige warmte, afhankelijk van de gewenste temperatuur, in huis. En dat is aangenaam!

Giesbers InstallatieGroep verzorgt voor de 18 woningen van De Goudvogel, het laatste deel van De Nieuwe Vogelbuurt, de gasloze warmtevoorziening middels een bodemwarmtepomp en mechanische ventilatie.

 

 

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer