Het Zandkasteel Amsterdam

Zandkasteel vind je aan het Bijlmerplein; een geweldige en centrale locatie in het bruisende hart van Amsterdam Zuidoost. Een levendige bestemming die elke dag wat nieuws brengt. Een plek die prikkelt, uitdaagt en inspireert. Of het nou gaat om nieuwe kansen, kennis, contacten of inspiratie, het iconische Zandkasteel biedt straks een unieke plek om te bouwen aan carrières, vriendschappen, dromen, netwerk, ontspanning en ontwikkeling.

Zandkasteel combineert wonen, werken en ontmoeten in één van de meest bijzondere monumenten van Amsterdam, het voormalig ING-gebouw. In Zandkasteel vind je straks horeca, werk- en ontmoetingsruimtes, binnentuinen en zelfs een bioscoop. Oftewel ‘alle gemak onder één dak’. Zandkasteel vind je aan het Bijlmerplein; een geweldige en centrale locatie in het bruisende hart van Amsterdam Zuidoost. Het nieuwe Zandkasteel is in ontwikkeling en opent voorjaar 2023 haar deuren.

In totaal komen in Zandkasteel 263 woningen in verschillende types, waarvoor Giesbers InstallatieGroep de renovatie en het loodgieterswerk verzorgd.

Meer informatie over dit bijzondere project vind je op: https://zandkasteelamsterdam.nl/nl.

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer