Hof. 24 – Hoofddorp

Stads wonen in een groene omgeving. Hof.24 is een sfeervol nieuwbouwplan met 24 diverse eengezinswoningen. Hof.24 is gelegen tussen de Hoofdweg, Burgemeester Pabstlaan en de Draverslaan in het oorspronkelijke deel van Hoofddorp.

Hof.24 is ontworpen in een moderne architectuur, met aandacht voor de detaillering, zoals de individualiteit van de woningen en de variatie in dakvormen. Er komen vier typen woningen, die in type en uitvoering verschillen, maar duidelijk familie van elkaar zijn.

Het hart van het plan is het binnengebied: een groen hof waaromheen de woningen zijn gelegen. In het groene hof staat ontmoeten centraal. Kinderen spelen veilig en buren ontmoeten elkaar. Er komt een speelplek voor kinderen en er is ruimte om gezellig een praatje te maken. Het hof wordt autoluw. De parkeerplaatsen zijn in de parkeerhoven en daarmee zoveel mogelijk uit het zicht.  Naar verwachting wordt in het tweede kwartaal van 2023 gestart met de bouw van de woningen. 

Meer informatie is te vinden op de speciale projectwebsite Home (hof24.nl) 

In opdracht van Thunnissen Bouw B.V. verzorgen wij voor de woningen van hof.24 de complete cv-installatie. Op hun website vindt u ook meer informatie over dit project Hof.24 – Thunnissen.

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer