Kingspark – Zoetermeer

Dorps wonen in een levendige setting. Met vriendelijke huizen en uitnodigende wandelpaden. Een picknick aan het water? Een boek in het park? King’s Park is bedoeld om te wonen en te recreëren. Met ruimte voor maar liefst 218 woningen geïnspireerd op de typisch Engelse Georgian architectuur. Op slechts een paar haltes van Zoetermeer-centrum. 

North en South Apartments zijn de twee beeldbepalende gebouwen aan de rand van King’s park. Strak en statig vormgegeven, bieden ze plaats aan 93 stijlvolle koopappartementen. Stuk voor stuk prettig ingedeelde, luxe afgewerkte twee-, drie- en vierkamerappartementen. Elke woning heeft zijn privé buitenruimte. Het park als achtertuin is extra. Net als het fabuleuze zicht vanuit de zeven verrassende penthouses. Liever huren? In de tussenliggende ‘Mansions’ komen 84 vrije sector huurappartementen. De 41 eengezinswoningen in ‘The Gardens’ hebben elk een eigen voor- én achtertuin.

King’s Park ligt aan de oostkant van Zoetermeer. Op 20 minuten van Den Haag, 30 minuten van Rotterdam en 45 minuten van hartje Utrecht. Met de RandstadRail ben je er nog sneller. Het dichtbijgelegen winkelcentrum Oosterheem heeft alles wat je nodig hebt: van supermarkten en speciaalzaken tot kinderopvang en een sportschool. Het grootste bos van de randstad genaamd het Bentwoud ligt op loopafstand. Met een golfbaan en maar liefst 80 kilometer aan fiets- en wandelpaden om te verkennen.

In opdracht van Ballast Nedam West verzorgt Giesbers InstallatieGroep de bronboring, cv-installatie en de WKO. Maar ook de vloerverwarming en al het loodgieterswerk staan op ons lijstje.

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer