Koningskwartier fasen 6 t/m 8b Zevenhuizen

Koningskwartier is een aantrekkelijke wijk die onlosmakelijk verbonden is met het bestaande dorp Zevenhuizen. De wijk heeft een typische eigen dorpse sfeer die grote aantrekkingskracht heeft bij bewoners. Mensen die willen wonen in een kleinschalig dorpse sfeer in een landelijke groene omgeving zijn hier helemaal op hun plek. Het is ook een zeer kindvriendelijke wijk met aan elke straat een speelplaats en in de gehele wijk geldt een maximum snelheid van 30 km per uur. In de nabije omgeving zijn vele recreatiemogelijkheden, zoals de Eendragtspolder met de internationale Willem-Alexanderroeibaan, het Rottemerengebied en de Zevenhuizerplas. Ook het voorzieningenniveau is goed en bereikbaar op de fiets, te voet en met de auto.

Tot ongeveer 2024 worden in Koningskwartier ruim 1200 woningen gebouwd. De wijk krijgt al aardig vorm want bijna de helft van de woningen is inmiddels gebouwd. De mensen die hebben gekozen voor Koningskwartier wonen hier met veel plezier. 

Giesbers InstallatieGroep heeft als W-installateur haar bijdrage aan deze wijk al geleverd aan diverse fasen die intussen bewoond zijn of waarvan de oplevering binnenkort gepland staat.

Op dit moment zijn we druk met de installaties van woningen in nieuwe fasen en de voorbereiding daarvan. We hebben het dan over de fasen 6 t/m 8b waar wij voor in totaal 298 gevarieerde woningen de Warmte Koude Opslag (WKO) verzorgen en deze voorzien van vloerverwarming.

Meer informatie over deze omvangrijke wijk is te vinden op: koningskwartierzuidplas.nl

 

 

 

 

 

 

 

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer