Koningskwartier te Zevenhuizen fase 8

Zeven fase ging er al aan vooraf.
Fase 8 zorgt voor een nog meer definitief karakter. Diverse woningtype welke allemaal verrassend zijn van architectuur met als uitgangspunt een groen accent.

In  fase 8 van project Koningskwartier komen er vier typen woningen bij.
Alle woningen liggen verspreid op aantrekkelijke locaties over het plan. Elke locatie, zowel aan de lanen of aan het park,  heeft een eigen sfeer.
Aan de lanen vindt u woningen welke refereren aan de jaren dertig.  De baksteen met rood-bruin als overheersende karakteristieke kleur en antraciet voor de dakpan.
Hier en daar onderbreekt een woning met wit keimwerk het straatbeeld op een verfrissende manier. De woningen aan het het park hebben weer een lichtere aardetint meegekregen.

Het zijn stuk voor stuk duurzame, energiezuinige woningen met een dorpse uitstraling, hoogwaardig afwerkniveau en hiermee volledig toekomst-proof.

Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Thunnissen Bouw B.V.  voorzien van de CV, afgiftesysteem.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.
https://www.koningskwartier.nl

 

 

Andere projecten

  • Verduurzamen & verbeteren Henry Dunantflat te Zoetermeer

    In opdracht van Vestia en Dura Vermeer Heyma zijn wij onlangs met goede moed gestart aan het project 300 appartementen Dunantflat te Zoetermeer. In een onderlinge intensieve samenwerking hebben wij voor dit project een passende oplossing gevonden voor het vervangen van de huidige collectieve cv-installatie met een minimale overlast voor bewoners. De huidige cv-installatie dateert …

    Lees meer
  • 76 app + 14 won. Acapella Hellevoetsluis

    Acapella Wonen oogt als één fraai architectonisch geheel, pure harmonie. Daarbinnen zijn twee woonblokken te onderscheiden met de klinkende namen De Bariton en De Sopraan. Elk woonblok heeft zijn eigen architect en zijn eigen uitstraling gekregen. In de Bariton komen er 8 herenhuizen, 48 appartementen 4 maisonnettes in verschillende vormen en hoogte wat uitnodigt in …

    Lees meer