Park Rosenburg

Het voormalige landgoed Rosenburg van Parnassia in Den Haag is in ontwikkeling. De nieuwbouwplannen gaan met name over het gebied rond het historische landhuis. De zichtassen van het voormalige landgoed worden hersteld. Historische gebouwen blijven staan. Op andere plekken maakt de verouderde bebouwing plaats voor woningen en zorgvoorzieningen. Meer informatie leest u hier.

Binnen het plan ontwikkelt Arcade Woonzorg 145 betaalbare sociale huurwoningen voor kwetsbare mensen met psychische problemen die extra zorgbegeleiding nodig hebben. Zo krijgen zij de kans om zelfstandig te wonen. Dit past bij het beleid van de gemeente Den Haag.

Over de woningen
De in totaal 145 woningen worden verdeeld over twee gebouwen (B en C). In gebouw B komen 79 woningen (waarvan 10 studio’s, 67 tweekamerappartementen en 2 conciërgewoningen). In gebouw C komen 66 woningen (waarvan 11 studio’s, 54 tweekamerappartementen en 1 conciërgewoning).

Boele en van Eesteren is de bouwer van deze 145 huurappartementen en in opdracht van hen verzorgen wij voor deze woningen de vloerverwarming voor de stadsverwarmingsunits en alle sanitaire voorzieningen.

Andere projecten

  • Woontoren Justus-Sluisbuurt Amsterdam

    In onze hoofdstad, op Zeeburgereiland, verrijzen twee nieuwe woontorens met in totaal 298 appartementen in de huursector. De hoogste toren meet maar liefst 101,5 meter en telt 32 verdiepingen. De andere toren is een stuk lager, maar is nog altijd 22 meter hoog en krijgt 7 etages. Naast woonfunctie herbergen de torens straks ook andere …

    Lees meer
  • Kingspark Zoetermeer

    Dorps wonen in een levendige setting. Met vriendelijke huizen en uitnodigende wandelpaden. Een picknick aan het water? Een boek in het park? King’s Park is bedoeld om te wonen en te recreëren. Met ruimte voor maar liefst 218 woningen geïnspireerd op de typisch Engelse Georgian architectuur. Op slechts een paar haltes van Zoetermeer-centrum.  North en …

    Lees meer