139 laagbouwwoningen Tuinen van Genta te Breda

Tuinen van Genta is een nieuw woongebied in Breda. Aan het westelijke randje van Brabantpark. Met uitzonderlijk ruime woningen, verbonden door een spoorpark, een groene boulevard en de Genta tuin.

Stads wonen Parks leven
Met dit project krijgt Breda echt iets nieuws.
In de wijk Brabantpark, tegen het centrum aan, ontstaat een dierbare buurt waar stads wonen samengaat met parks leven. Groen wonen is aangenaam, groen wonen is verbinding, groen wonen is gezond.

Giesbers InstallatieGroep gaat in opdracht van Era contour 139 laagbouwwoningen voorzien van de CV, MV- en Loodgietersinstallatie.

Meer weten over dit project? Op de projectwebsite leest u er alles over.

Nieuwbouw Breda – Tuinen van Genta

 

Andere projecten

  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer
  • De Goudvogel – Vlaardingen

    Project De Goudvogel ligt in De Nieuwe Vogelbuurt in Vlaardingen Holy zuidoost en kenmerkt zich door een optimale bereikbaarheid en tal van voorzieningen op loopafstand. Waterweg Wonen en onze opdrachtgever Dura Vermeer realiseren in De Nieuwe Vogelbuurt in totaal circa 400 eengezinswoningen. Door sloop en nieuwbouw krijgt de wijk een compleet nieuwe inrichting. De Nieuwe …

    Lees meer