Waterkant – Leiden

Project Waterkant in Leiden: het kleine zusje van de plaatselijk zeer bekende watertoren. Afgelegen genoeg om te genieten aan de rand van het water, dichtbij genoeg om de levendigheid van het centrum te proeven. Op een plek waar de Oude en Nieuwe Rijn samenstromen. Een plek waar kleinschalig wonen en het weidse uitzicht over water het gevoel van vrijheid geeft en waar groen, water en wonen harmonieus samengaan.

Waterkant biedt 3 tuinappartementen, 6 appartementen en 2 topappartementen, verdeeld over vier woonlagen. De appartementen hebben een tuin, balkon of dakterras. Elke woning heeft zijn eigen mogelijkheden en zijn eigen verhaal. Wel is er een gemeenschappelijke deler: de grote, stoere raampartijen en het unieke uitzicht.

Voor dit fraaie project verzorgen wij in opdracht van bouwbedrijf De Langen & van den Berg de (vloer)verwarming door middel van Lucht Water Warmtepompen, voorzien wij alle appartementen van krachtige mechanische ventilatie en het complete loodgieterswerk inclusief sanitair.

Meer projectinformatie op en via de site van De Langen & van den Berg: De Langen & van den BergDe Waterkant – De Langen & van den Berg (delangenvdberg.nl)

Andere projecten

  • Fleur I Kruisnetlaan – Hoogvliet RT

    Vastgoedbelegger Fortivest tekende begin dit jaar de koopovereenkomst voor de verwerving van 79 nieuwbouwappartementen aan de Kruisnetlaan in Rotterdam-Hoogvliet. Het project is ontwikkeld door SVE Group met Circle Real Estate Management als gedelegeerd ontwikkelaar. Bij het ontwerp is veel aandacht uitgegaan naar het inpassen van het gebouw in de bestaande vomgeving. Met het team van …

    Lees meer
  • Witte Anna – ‘s-Gravenhage (renovatie)

    Witte Anna is een ronde woontoren uit 1987 aan de Jan van Riebeekstraat in de wijk Bezuidenhout in Den Haag, ca. 200 m ten zuidoosten van het Centraal Station. De iconische Witte Anna is 77 meter hoog en heeft 26 verdiepingen waarvan de eerste 24 verdiepingen bestaan uit 102 sociale huur appartementen. De 25e verdieping is een bedrijfsruimte voor horeca; de …

    Lees meer