Warmte & koeling

Onze werkwijze

Advies
Jij kunt bij ons advies krijgen over de maakbaarheid van een nieuwbouwproject of renovatieproject, met een passende vorm van verwarmen. Dit door de toepassing van bijvoorbeeld collectieve cv-installaties, individuele HR-ketels of stadsverwarmingsinstallaties. Dit gecombineerd met afgiftesystemen als radiatoren, vloerverwarming en/of wandverwarming en eventueel aangestuurd door de diverse domotica systemen.

Indien er al energieconcepten aanwezig zijn kunnen wij deze voor jou beoordelen en jou een eerlijk advies geven. Wij zijn gespecialiseerd in het optimaliseren van EPC-berekeningen en weten altijd de meest efficiƫnte EPC-berekening te realiseren.

Calculatie
Als jij samen met ons een weloverwogen keuze hebt gemaakt, kunnen wij aansluitend een calculatie opstellen waarbij wij rekening houden met de gemaakte keuzes en uitgangspunten. Hierdoor kunnen wij hopelijk met elkaar een overeenkomst aangaan voor de realisatie en eventuele onderhoud.

Ontwerp
Wij ontwerpen binnen de gezamenlijk bepaalde uitgangspunten volgens de laatste wet- & regelgeving en bouwkundige kaders, maken de bijbehorende berekeningen & (opstellings)tekeningen en implementeren de koperswensen toegespitst op onze werktuigbouwkundige installatie. En dit alles met onze BIM-technologie voor de juiste kwaliteit en meer inzicht.

Realisatie
Het realiseren doen wij samen met onze vakkundige monteurs en vaste partners met als resultaat een installatie die maximaal comfort levert voor de eindgebruiker.

Giesbers als bouwpartner
Giesbers is de ideale partner voor bouwkundige aannemers en ontwikkelende partijen. Wij ontwerpen innovatieve installaties en adviseren over de maakbaarheid en de impact in verhouding tot het bouwkundig kader. Samen werken wij toe naar maximaal comfort voor de eindgebruiker. Door onze BIM-technologie en innovatieve oplossingen leveren we hoogwaardige kwaliteit en besparen wij tijd en geld.

Giesbers voor consumenten
Daarnaast kun jij bij ons terecht voor alle overige werktuigbouwkundige installaties, zoals verwarming-, water-, koelingsinstallaties en duurzame energiesystemen. Altijd kwalitatief, innovatief en competitief. Wij zorgen ervoor dat een woning maximaal comfort biedt. Waarmee kunnen wij jou helpen?

 • Water

  Binnenrioleringen, hemelwaterafvoeren, water- en gasinstallaties, sanitair, brandblusvoorzieningen & lood- en zinkwerk.

  Lees meer
 • Lucht

  Ventilatiesystemen, warmteterugwinning, klimaatbeheersing, airconditioning, vloerkoeling en wandkoeling.

  Lees meer
 • Duurzaamheid

  WKO-installaties en individuele warmtepompinstallaties.

  Lees meer

Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Naar contactpagina