Servicecontracten

Een warm, comfortabel huis en een warme douche, het is zo vanzelfsprekend. Totdat jouw cv-ketel of warmtepomp het ineens niet doet. Dat moment wil jij voorkomen. Daarom is onderhoud aan jouw verwarmingsapparatuur erg belangrijk. Periodiek onderhoud zorgt er niet alleen voor dat jouw ketel of warmtepomp in een goede conditie blijft, het voorkomt ook onverwachte storingen en onveilige situaties. Giesbers InstallatieGroep biedt jou een serviceovereenkomst die aansluit bij jouw wensen. Zo woon jij comfortabel én zonder zorgen.

Let op! Momenteel nemen wij geen installaties in contract aan die niet door Giesbers InstallatieGroep zijn aangelegd.

Stel zelf uw serviceovereenkomst samen

Heb jij een cv-ketel, warmtepomp of stadsverwarming? Giesbers InstallatieGroep biedt verschillende serviceovereenkomsten met diverse opties. Zo kun jij jouw abonnement op maat samenstellen.

Helpdesk

Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar (maandag-donderdag tussen 08.00 en 16.30 uur, vrijdag tussen 08.00 en 16.00 uur) voor al jouw vragen, hulp en tips. Buiten deze werktijden is de helpdesk enkel bereikbaar voor noodgevallen, bijvoorbeeld een gas- of waterlekkage of uitval van de gehele installatie. Voor reparaties van storingen buiten onze reguliere werktijden hanteren wij een toeslag op het basistarief.

Garantie

Op alle installaties die Giesbers InstallatieGroep in jouw woning heeft gemonteerd geven wij garantie af. Om jouw garantie te behouden is periodiek onderhoud aan jouw installatie noodzakelijk. Met een serviceovereenkomst ben jij naast garantie ook verzekerd van service in geval van storingen. Is er binnen de garantieperiode iets niet in orde of heb jij een aanvullende wens? Neem dan contact met ons op.

De tarieven voor onze serviceovereenkomsten zijn inclusief btw.