Servicecontracten

Een warm, comfortabel huis en een warme douche, het is zo vanzelfsprekend. Totdat uw cv-ketel of warmtepomp het ineens niet doet. Dat moment wilt u voorkomen. Daarom is onderhoud aan uw verwarmingsapparatuur erg belangrijk. Periodiek onderhoud zorgt er niet alleen voor dat uw ketel of warmtepomp in een goede conditie blijft, het voorkomt ook onverwachte storingen en onveilige situaties. Giesbers InstallatieGroep biedt u een serviceovereenkomst die aansluit bij uw wensen. Zo woont u comfortabel én zonder zorgen.

Stel zelf uw serviceovereenkomst samen

Heeft u een cv-ketel, warmtepomp of stadsverwarming? Giesbers InstallatieGroep biedt verschillende serviceovereenkomsten met diverse opties. Zo kunt u uw abonnement op maat samenstellen.

Helpdesk

Onze helpdesk is op werkdagen bereikbaar (maandag-donderdag tussen 08.00 en 16.30 uur, vrijdag tussen 08.00 en 16.00 uur) voor al uw vragen, hulp en tips. Buiten deze werktijden is de helpdesk enkel bereikbaar voor noodgevallen, bijvoorbeeld een gas- of waterlekkage of uitval van de gehele installatie. Voor reparaties van storingen buiten onze reguliere werktijden hanteren wij een toeslag op het basistarief.

Garantie

Op alle installaties die Giesbers InstallatieGroep in uw woning heeft gemonteerd geven wij garantie af. Om uw garantie te behouden is periodiek onderhoud aan uw installatie noodzakelijk. Met een serviceovereenkomst bent u naast garantie ook verzekerd van service in geval van storingen. Is er binnen de garantieperiode iets niet in orde of heeft u een aanvullende wens? Neem dan contact met ons op.

De tarieven voor onze serviceovereenkomsten zijn inclusief btw.