Over Werken bij Giesbers

Giesbers InstallatieGroep is van oorsprong een familiebedrijf. Eind 2019 is Giesbers InstallatieGroep onderdeel geworden van TBI Holdings. Wij zijn installatiespecialist op het gebied van centrale verwarming, mechanische ventilatie, warmtekoudeopslag en loodgieterswerk in de seriematige woningbouw.

Werken bij Giesbers InstallatieGroep betekent deel uitmaken van een familie. Een warme, trotse en innovatieve familie met passie voor het installatievak. Onze professionaliteit en passie voor het vak maken ons een interessante werkgever. Vanuit onze thuisbasis in Rotterdam dragen wij vol trots bij aan projecten in het hele land. Giesbers InstallatieGroep is een groeiende organisatie waardoor wij altijd op zoek zijn naar gemotiveerde vakmensen!

 

  • Wij zijn een aantrekkelijke werkgever waar jij de kans krijgt om te kunnen ontwikkelen. Plezier en veiligheid staan bij Giesbers InstallatieGroep hoog in het vaandel. De lijnen zijn kort, wij zijn oprecht geïnteresseerd in elkaar en jij kunt altijd aankloppen met een vraag of idee. Sterker nog, innovatieve ideeën worden gestimuleerd! Zo wordt onze ‘Jopie wisseltrofee’ elk half jaar toegekend aan een collega die met een vernieuwend idee of een innovatieve oplossing komt. Daarnaast wordt jij omringd door leuke en gezellige collega’s die altijd bereidt zijn om jou verder te helpen. Wij vinden het dan ook belangrijk ons (sportief) in te zetten voor goede doelen en dragen met elkaar graag een steentje bij aan diverse acties en initiatieven.

     

  • Giesbers InstallatieGroep is bouwpartner op het gebied van ontwerp en advies, engineering, realisatie, onderhoud en exploitatie. Van woningbouw tot utiliteitsprojecten, en van loodgieterswerk tot duurzame energieopwekking. Maximaal comfort staat centraal. Ben jij benieuwd naar ons werk? Bekijk dan onze projecten.

    Naast onze actuele vacatures zijn wij altijd geïnteresseerd in gemotiveerde vakmensen en professionals. Is er op dit moment geen concrete vacature die direct aansluit bij jou, maar ben jij wel geïnteresseerd in eventuele toekomstige mogelijkheden? Mail dan naar werkenbijgiesbers@giesbers.com of bel naar 010 – 298 23 23 en vraag naar de afdeling HR.

  • Wil jij op de hoogte gehouden worden van allerlei recente ontwikkeling binnen Giesbers InstallatieGroep? Volg ons dan op onze social media-kanalen LinkedIn, Facebook en Instagram.